ΕΝΤΟΣ ΕΛΛΑΔΟΣ

Παραλαβή από κατάστημα

Έχετε τη δυνατότητα να παραλάβετε τη παραγγελία σας από το φυσικό μας κατάστημα.

Όταν είναι έτοιμη η παραγγελία, θα ενημερωθείτε μέσω email ή τηλεφώνου για να τη παραλάβετε (ωράριο κατ/τος) . Να σημειωθεί πως η παραγγελία πρέπει να έχει εξοφληθεί κατά τη διαδικασία ολοκλήρωσης της παραγγελίας. Δεν ισχύει η αντικαταβολή ως τρόπος πληρωμής. Ο χρόνος παραλαβής της παραγγελίας μπορεί να είναι εντός ολίγων λεπτών έως και 2 ημέρες από την ημέρα της παραγγελίας.

Η παραλαβή γίνεται με την επίδειξη της αστυνομικής ταυτότητας και του αριθμού παραγγελίας που σας εστάλη στην ηλεκτρονική διεύθυνση που καταχωρήσατε κατά τη παραγγελία σας.

Πλατεία Εσπερίδων 2α, Γλυφάδα, 2109680075.
Δευ-Τετ. 10:00 - 17:00
Τρ.-Πε-Παρ. 10:00-21:00
Σαβ. 10:00-19:00

Αποστολή στη διεύθυνσή σας / Παραλαβή από κατ/μα courier

3,00€ - ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΑΝΩ ΤΩΝ 80€

Οι αποστολές πραγματοποιούνται μέσω courier και παραλαμβάνετε είτε στη διεύθυνση που θα μας υποδείξετε είτε στο κοντινότερο κατ/μα της εταιρείας courier της περιοχής σας.

Συνεργαζόμαστε με τις ακόλουθες εταιρείες courier :

Για αποστολές εντός Αττικής και σε όλη την υπόλοιπη Ελλάδα. Ο ενδεικτικός χρόνος παράδοσης (σε εργάσιμες ημέρες) είναι 1-3 για χερσαίους προορισμούς, 2-3 για νησιωτικούς προορισμούς και 2-5 για δυσπρόσιτες περιοχές.

   Για αποστολές εντός Αττικής και σε όλη την υπόλοιπη Ελλάδα. Ο ενδεικτικός χρόνος παράδοσης (σε εργάσιμες ημέρες) είναι 1-3 για χερσαίους προορισμούς, 2-3 για νησιωτικούς προορισμούς και 2-5 για δυσπρόσιτες περιοχές.

  Για αποστολές εντός Αττικής και σε όλη την υπόλοιπη Ελλάδα. Παραλαβή από BOX NOW Locker 24/7. Το κόστος των μεταφορικών είναι 4€ και δωρεάν άνω των 80€.  Δεν ισχύει η αντικαταβολή ως τρόπος πληρωμής.

Οι παραγγελίες αποστέλλονται από την εταιρεία μας την ίδια ημέρα, εφόσον έχουν καταχωρηθεί έως τις 15:00 εργάσιμης ημέρας και δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα στη διαθεσιμότητα ή άλλη αιτία καθυστέρησης (πχ. για τις παραγγελίες που γίνονται μέσω κατάθεσης σε τραπεζικό λογαριασμό, ο χρόνος παράδοσης αρχίζει να μετράει από την επιβεβαίωση της πληρωμής).

Για τυχόν καθυστέρηση ή πρόβλημα της παραγγελίας, θα υπάρχει άμεση ενημέρωση στο τηλέφωνο επικοινωνίας ή στο e-mail που θα έχει ορίσει o πελάτης κατά την εγγραφή του.

ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

  • Κύπρος

Οι αποστολές πραγματοποιούνται μέσω Speedex και υπάρχουν δυο επιλογές αποστολής.

1. Standard Αποστολή: Τα έξοδα αποστολής είναι 10,00€ από 0kg έως και 3kg με χρόνο παράδοσης 15-20 εργάσιμων ημερών.
Για κάθε επιπλέον κιλό είναι επιπλέον 2€.

2. Express Αποστολή: Τα έξοδα αποστολής είναι 20,00€ από 0kg έως και 2kg με χρόνο παράδοσης 7-10 εργάσιμων ημερών.
Για κάθε επιπλέον κιλό είναι επιπλέον 5€.

Δεν ισχύει η αντικαταβολή ως τρόπος πληρωμής.

  • Ευρώπη

Οι αποστολές πραγματοποιούνται μέσω Speedex και παραδίδονται εντός 10-15 εργάσιμων ημερών. Το κόστος αποστολής για δέματα έως 3kg ανέρχεται στα 30,00€.

Δεν ισχύει η αντικαταβολή ως τρόπος πληρωμής.

  • Υπόλοιπες Χώρες

Για αποστολές σε χώρες εκτός Ευρώπης, παρακαλούμε να επικοινωνήσετε μαζί μας, ώστε να ενημερωθούμε από την εταιρεία courier για τα ακριβή έξοδα αποστολής. Μπορείτε να επικοινωνήσετε είτε μέσω email στο [email protected], είτε τηλεφωνικώς στο 2108944883.

Σημαντικές Πληροφορίες

Οι παραγγελίες συσκευάζονται και αποστέλλονται από Δευτέρα έως Παρασκευή. Όσες παραγγελίες πραγματοποιούνται το Σαββατοκύριακο και κατά τη διάρκεια εορτών επεξεργάζονται την επόμενη εργάσιμη ημέρα.

Σε περίπτωση που το βάρος ξεπερνά τα αναγραφόμενα κιλά, θα πληροφορηθείτε για την ακριβή χρέωση των μεταφορικών από εμάς πριν την αποστολή της παραγγελίας, ώστε να διευθετηθεί το επιπλέον κόστος.

Εάν η χώρα προς την οποία αποστέλλονται και παραδίδονται τα προϊόντα, βρίσκεται εκτός Ευρωπαϊκής Ένωσης, υπάρχει η πιθανότητα να κληθείτε να καταβάλλετε τελωνειακούς δασμούς ή/και άλλες επιβαρύνσεις από τις αρμόδιες αρχές. Το κατάστημα The Explorer δεν μπορεί με κανένα τρόπο να ελέγξει τις χρεώσεις αυτές και σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να ενημερώσει τους πελάτες για το σχετικό κόστος. Οι πελάτες επιβαρύνονται στις περιπτώσεις αυτές με τα σχετικά έξοδα. Το κατάστημα The Explorer δεν φέρει καμία ευθύνη ούτε υπέχει οποιαδήποτε υποχρέωση κάλυψης ή αποκατάστασης των δαπανών αυτών.

Στις αναγραφόμενες τιμές συμπεριλαμβάνεται ΦΠΑ.

Το προϊόν προστέθηκε στα Αγαπημένα σας